Playstation 5 welke games kopen

PlayStation 5: welke games moet je op dit moment kopen? (Maart 2021)

De PlayStation 5 is eindelijk hier, en hoewel het nog maar een paar maanden geleden is sinds de release, zijn er al een aantal behoorlijk opwindende en ongelooflijke titels die je nu op je nieuwe console kunt spelen. Van multiplayer tot singleplayer, verhaalgestuurde games, er zijn verschillende titels op de geheel nieuwe Sony-console die het spelen waard zijn, vooral als je die next-gen game-ervaring wil ervaren.

We begrijpen dat er sinds de officiële release wereldwijd een tekort is aan het aantal PS5-voorraden. Degene die proactief waren, hadden de console echter vooraf al besteld en beginnen nu net hun consoles te ontvangen. Dus, voor degenen die het geluk hebben om de geheel nieuwe PlayStation 5 al in hun bezit te hebben tijdens het tekort aan consoles, is hier een lijst met welke games je op dit moment op de PlayStation 5 kunt kopen.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man’s release op de PlayStation 4 was een van de grootste en meest populaire in de geschiedenis van de console. En het is volkomen terrecht waarom dit zo was. De game was prachtig, de vechtscènes waren ongelooflijk en het was een van de eerste videogames voor superhelden waarin de game recht deed aan de superheld. Bovendien was het slingeren aan je web gewoon te leuk. Stel je dit nu allemaal voor met verbeterde beelden, meer inhoud en een geheel nieuwe verhaallijn. Klinkt fantastisch, toch? Nou, dat is het ook echt. Dus voor iedereen die Spider-Man op de PS4 heeft gespeeld, is dit een must. Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan, is Spider-Man: Miles Morales een echte aanrader!

Demon’s Souls

De game waarmee het allemaal begon, Demon’s Souls, vindt nu zijn weg met geremasterde graphics en een verbeterd vechtsysteem op de PlayStation 5. Als de game de eerste keer niet ongelooflijk genoeg was, stel je deze nu voor met 4k-beelden. Vertrouw ons als we dit zeggen: gamen in 2021 kan niet beter worden dan het spelen van Demon’s Souls op de PS5. Het is gewoon ontzagwekkend. Dat gezegd hebbende, als je een casual gamer bent die niet graag doodgaat in videogames, dan is dit niets voor jou. Maar voor wie op zoek is naar een uitdaging, dan is dit die uitdaging. Dit is het spel om te spelen op de Playstation 5.

Assassin’s Creed Valhalla

De Assassin’s Creed-franchise is er sinds we ons kunnen herinneren. De historisch geïnspireerde sluip-game heeft zichzelf tot een van de meest populaire franchises in de branche gemaakt en nu, met Assassin’s Creed Valhalla, drukt het zijn stempel op de nieuwe console. Net als zijn voorgangers volgt de game een vergelijkbare speelstijl, maar met een geheel nieuwe verhaallijn en thema, 4K-beelden en 60+ fps gameplay; deze game voelt net iets anders aan. Dus voor degenen die zich afvragen welke games ze op dit moment op de PlayStation 5 kunnen kopen, is Assassin’s Creed Valhalla een redelijk goede optie.

Welke games kun je nog meer kopen op de PS5?

Naast deze games zijn er nog een paar andere games die je misschien wilt kopen op de PlayStation 5. Deze omvatten The Pathless, Fortnite, Watch Dogs: Legion, Godfall, Call of Duty: Black Ops Cold War en Ghost of Tsushima. Ook raden we PS5-gamers ten zeerste aan om Astro’s Playground uit te proberen. Deze is bovendien gratis te spelen. Het lijkt een kinderspel, maar het is zoveel meer dan dat. Bovendien realiseer je je tijdens het spelen van dat spel hoe uniek de nieuwe PS5-controller is.

Dat is alles voor nu, maar blijf op de hoogte, want we zullen de komende tijd meer nieuws en updates over de PlayStation 5 en de aankomende games brengen. Reageer tot die tijd hieronder en laat ons weten wat je van de nieuwe PS5 en zijn games vindt. Vind je het zo indrukwekkend als de wereld zegt dat het is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *