Nintendo switch welke games kopen

Nintendo switch: welke games moet je op dit moment kopen? (Maart 2021)

Sinds de allereerste Nintendo Game Boy is gamen in de hand een van de meest populaire manieren om onderweg van videogames te genieten. Hoewel er een paar jaar geleden een moeilijke periode was, waarin handheld-gamen een behoorlijk significante daling in populariteit vertoonde, is de populariteit van handheld gamen weer flink toegenomen. En dit is allemaal te danken aan de nieuwste console van Nintendo, de Nintendo Switch. Dus als je iemand bent die onderweg wil beginnen met gamen, dan is hier een lijst met welke games je op dit moment op de Nintendo-switch kunt kopen.

Er zijn een heleboel videogames op de Nintendo Switch die je moet spelen. Enkele leuke titels zijn Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Super Smash Bros, The Legend of Zelda: Breath of Wild en Pokémon Sword and Shield. Dit zijn echter de klassiekers van deze console, en aangezien ze al geruime tijd bestaan, zullen we ze hier niet in onze lijst opnemen. Maar dat betekent niet dat je ze niet moet spelen. In deze lijst gaan we relatief nieuwe spellen noemen. Laten we dus, zonder verder uitstel, verder gaan met onze lijst.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizon, een game die ooit werd beschouwd als een nichefranchise, is nu een van de meest populaire games in de Nintendo line-up. In slechts een jaar tijd heeft deze game een fansbase van honderdduizenden fans, die elke dag inloggen om talloze uren te spelen. Waarom vraagt ​​u zich misschien af? Nou, het is zo verslavend. Het is een simulatiespel waarmee je je eigen privé-eiland kunt maken, verzamelen en aanpassen. Bovendien kun je met je vrienden spelen, zo veel als je wilt. Dus als je op zoek bent naar een casual game waarin je met een groep vrienden kunt spelen, dan is dit de perfecte game daarvoor.

Doom Eternal

Doom was voor velen van ons een van de allereerste spellen. Het was deze game waarmee het allemaal begon. Ga echter een paar decennia vooruit en de franchise is net zo leuk en chaotisch. Doom Eternal, de meest recente titel, bestaat al een paar maanden op andere consoles, maar in december 2020 lanceerden de ontwikkelaars de game de versie voor de Nintendo Switch, en we moeten zeggen dat spelen op een handheld-apparaat extra leuk voelt. We weten niet waarom, maar het is gewoon zo. Dus, FPS-fans die op zoek zijn naar iets intens op de Nintendo Switch, Doom Eternal zou misschien wel een gaaf spel voor je kunnen zijn.

Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps is al geruime tijd een van de populairste indiegames op Steam. Het is een van de weinige spellen met een beoordeling van 10/10, wat absoluut krankzinnig is, maar voor degenen die het hebben gespeeld, weten waarom het zo’n uitstekende beoordeling heeft. De game is een meesterwerk. Er is geen andere manier om het te beschrijven. En nu is deze game beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch. Dus voor degenen die op zoek zijn naar welke games ze op dit moment op de Nintendo Switch kunnen kopen, is Ori and the Will of the Wisps een waardige kanshebber.

Dit is het voorlopig, maar houd GameExpert.nl in de gaten, want we zullen in de toekomst meer nieuws en lijsten zoals deze brengen. Reageer tot die tijd hieronder en laat ons weten wat je vindt van onze bovenstaande lijst “Welke games je op dit moment op de Nintendo Switch kunt kopen”. Welk spel ga je als eerste spelen? Laat het ons hieronder weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *